(+31) 297- 273363
Gratis verzending, vanaf 30,- euro
Voor 15:00 besteld morgen in huis
14 dagen bedenktijd

Product reviews

1-10 of 2683

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 269

Netpanty ajour met sterren panty

Waardering
Mosterd na de maaltijd
Ik heb op zaterdag 23 december deze panty besteld omdat wij een nieuwjaarsfeest in het thema sterren hadden. De bestelling is op donderdag 4 januari geleverd. Ik gun iedereen vakantie maar het zou netjes geweest zijn als bij aankoop duidelijk was geworden dat er pas op 3 januari weer iemand een verzending zou klaarmaken. Geen idee dus over de kwaliteit van het product want die zit nog in de verpakking.

Review by Tinka (Posted on 23 januari 2018)

Zeer sterke werk sokken thermo.

Waardering
goede sokken
ze zijn te dik voor mij om in mijn werkschoenen te dragen, maar gebruik ze nu als huis sokken, ook lekker

Review by Sabina (Posted on 22 januari 2018)

Wollen huissokken met anti slip

Waardering
lekker warm
heerlijke warme huissokken

Review by Sabina (Posted on 22 januari 2018)

Panty dun sterk en mooi 15 den.

Waardering
fantastische prijs/kwaliteitsverhouding
Goeie stevige en mooie panty's

Review by Marieke (Posted on 19 januari 2018)

Wollen sokken van ecologisch Merino wol zacht en lekker warm.

Waardering
Dit had ik eerder moeten kopen.
Na jarenlang koude voeten in de winter is dit de oplossing. Heerlijk warm en geen last meer van geirriteerde huid. Mijn zoon steelt ze telkens en ze blijven gewoon mooi na een maand veel dragen en wassen. Ik ga er meer van kopen. Had ik dit maar eerder geweten!

Review by BB (Posted on 16 januari 2018)

Dunne bijna zuiver wollen sokken L/R met dubbele zool.

Waardering
Beste sokken ooit!
Ik heb ze nu ruim een maand. Ik heb geen last meer van koude voeten en allerlei kleine irritaties aan mijn huid. Ze blijven mooi na vaak wassen en zakken niet af.
Beste koop ooit! Ik ga er meer bestellen.

Review by BB (Posted on 16 januari 2018)

Panty met kabel van Modal

Waardering
Na lang zoeken een fijne kabelmaillot gevonden!
Ik ben er erg blij mee, ik zocht een kabelmaillot maar aangezien die niet meer echt in de mode is was het lang zoeken. Deze is betaalbaar én hij zit erg fijn. Het enige minpuntje is dat er erg snel gaatjes komen bij de naad.

Review by A. (Posted on 15 januari 2018)

Sokken zonder elastiek met wol anti knel.

Waardering
De sokken zijn precies goed :ze geven warmte en knellen niet af
Deze warme sokken hebben geen afknellend elastiek maar zakken toch niet af

Review by Hans Gritter (Posted on 14 januari 2018)

Beenwarmer bontje met lint Pimp your boots

Waardering
Geweldig alternatief voor sokken, is warm en staat leuk.
Geweldig alternatief voor sokken, is warm en staat leuk.

Review by Yvonne Rijper (Posted on 12 januari 2018)

Stay up hold up plak kousen glans met kanten rand 20 denier.

Waardering
Perfecte pasvorm, snelle levering. TOP!
Perfecte pasvorm, snelle levering. TOP!

Review by Yvonne Rijper (Posted on 12 januari 2018)

1-10 of 2683

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 269

© 2018 Sokkenmarkt.nl

Veilig betalen via
Wij verzenden met