(+31) 297- 273363
Gratis verzending, vanaf 30,- euro
Voor 15:00 besteld morgen in huis
14 dagen bedenktijd

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf met bijna 50 jaar ervaring in de beenmode wereld, sinds 1967 stonden wij op diverse weekmarkten en sinds 2006 verkopen wij ons volledige assortiment ook op internet, in april 2017 staan we niet meer op weekmarkten en verkopen we alleen nog online vanuit ons ruime pand op het industrieterrein in Mijdrecht. Wij garanderen uitstekende service en kwaliteit voor zowel consumenten als bedrijven. 


Onze filosofie:

  • De klant is koning.
  • Kwaliteit wint altijd.
  • Klachten lossen we netjes op.
  • Niet goed, geld terug!

Wij leveren ook aan winkeliers, bedrijven en instellingen voor een interessant prijsniveau, vraag naar de mogelijkheden. 

Prijzen en BTW:

Alle door Sokkenmarkt.nl gehanteerde prijzen en tarieven voor bestellingen binnen de Europese Unie zijn inclusief BTW. Mocht u als bedrijf een BTW-nummer hebben en gevestigd zijn in de Europese Unie (buiten Nederland), dan kan er exclusief BTW gefactureerd worden bij orders van minimaal € 250,= goederenwaarde mits er een account aangemaakt wordt. . In dit geval dient u het BTW-nummer bij de bestelling in te vullen op de aangegeven plaats op het inschrijfformulier van uw account. Bij leveringen buiten de Europese Unie wordt er geen BTW in rekening gebracht.

Betaalinfo:

IBAN-nummer: NL47 INGB 0006 3602 40 (t.n.v. Van Amerongen & Kostman v.o.f. te Mijdrecht)
Bic-code: INGBNL2A

Graag betalen met vermelding van het ordernummer!

Verzendinfo:

We verzenden van maandag t/m vrijdag. Indien de betaling van een order binnen is voor 15.00 uur proberen we de order diezelfde dag te verzenden. Mocht er vertraging ontstaan omdat er een artikel niet op voorraad is dan informeren we u zo spoedig mogelijk. Wilt u een order die na 15.00 uur bij ons is geplaatst toch nog dezelfde dag verzonden hebben neem dan telefonische contact op met onze klantenservice op 0297-273363 dan kunnen we U per direct vertellen of dat het gaat lukken. 

Verzendkosten:

Voor orders tot en met € 30,=  uit Nederland berekenen we € 4.95  verzend-en behandelingskosten.

Voor orders boven de   € 30,= uit Nederland worden geen verzendkosten gerekend!

Voor orders tot en met € 60,= uit België en Duitsland wordt € 6.95 aan verzendkosten berekend.

Voor orders boven de  € 60,= uit België en Duitsland worden geen verzendkosten berekend.

Voor orders tot en met € 90,= uit Frankrijk wordt € 8.95 aan verzendkosten berekend.

Voor orders boven de € 90,= uit Frankrijk worden geen verzendkosten berekend.

Zakelijke buitenlandse orders betalen altijd € 8.95 aan bijdrage verzendkosten.

Bij retourzendingen van de complete order zonder herlevering wordt er altijd Euro 4.95 van het retourbedrag ingehouden voor de binnenlandse zendingen en Euro 6.95 of Euro 8.95 voor de buitenlandse zendingen.

Bij gedeeltelijke retourzendingen zonder herlevering wordt er Euro 4.95, 6.95 of 8.95 ingehouden als het totaal bedrag van de behouden artikelen onder het porto-vrije bedrag uitkomen.

Afhalen:

Retourzendingen:

Belangrijk: Neem altijd contact met ons op als U iets retourneerd via de mail: info@sokkenmarkt.nl

Indien U niet eerst contact opneemt met ons alvorens iets te retourneren dan kunnen wij geen verzendkosten vergoeden!

Retourzendingen kunt U verzenden naar:

Sokkenmarkt.nl 
Rendementsweg 24D
3641SL
Mijdrecht

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice op: +31-297-273363.

Graag het volgende meesturen: Alle verpakkingsmaterialen, graag artikelen weer netjes verpakken, doe er een (kopie)-pakbon bij of een brief met Uw klacht of Uw wensen voor herlevering.

Zodra de retourzending bij ons binnen komt nemen we contact met U op.

Indien retourzendingen ontstaan door fouten onzerzijds of door fabricagefouten dan vergoeden wij de door U gemaakte verzendkosten op basis van de goedkoopste verzendwijze.

Retourkosten: De klant betaald de retour-verzendkosten en sokkenmarkt.nl de verzendkosten voor herlevering. Indien zendingen niet bij afhaalpunten opgehaald worden en na ca. 3 weken bij ons terugkomen

dan vragen we de klant om de daadwerkelijke te maken verzendkosten aan ons te vergoeden alvorens de zending opnieuw te versturen. Voor het wijzigen van het adres vragen we geen bijdrage.

Bij retourzendingen van de complete order zonder herlevering en als er geen retourformulier (wettelijk verplicht) en geen reden van retour wordt meegezonden wordt er altijd Euro 4.95 van het retourbedrag ingehouden voor de binnenlandse zendingen en Euro 8.95 voor de buitenlandse zendingen.

Bij gedeeltelijke retourzendingen zonder herlevering wordt er Euro 4.95 ingehouden als het totaal bedrag van de behouden artikelen onder de Euro 30,- komt.

Bij geplaatste en betaalde orders die geannuleerd worden zonder dat ze uitgeleverd zijn zodat het betaalde bedrag teruggeboekt moet worden berekenen we € 1.00 voor administratie en kosten betalingsverkeer.

Kortingscodes: 

De kortingscodes die U van ons ontvangt zijn, tenzij anders vermeld, 365 dagen geldig. Daarna vervalt de code! 

Bedrijfsinfo:

Sokkenmarkt.nl: van Amerongen & Kostman v.o.f.
Rendementsweg 24D
3641 SL Mijdrecht
T (0031)0297-273363
M (0031)06-51773130
M (0031)06-18152467

E-mail via 'contactpagina' of info@sokkenmarkt.nl

Banknummer ING: NL47 INGB 0006 3602 40  BIC: INGBNL2A

KvK-nummer : 30107380
BTW nummer: NL801.663.295.B.01

 Tevens kunt u op afspraak spoedorders bij ons in Mijdrecht afhalen en is er ook een mogelijkheid om ter plaatse te pinnen of contant af te rekenen.

Bedrijven / Instellingen:

Indien u regelmatig grotere aantallen beenmode afneemt dan hebben we de mogelijkheid voor u om tegen een aantrekkelijker prijsniveau bij ons in te kopen.
Maak dan een account aan met Uw bedrijfsnaam en B.T.W.nr. en stuur een mail naar info@sokkenmarkt.nl met een lijst van de artikelen waarin u geinteresseerd bent.
In de toekomst kunt u dan tegen een gereduceerd tarief en aangepaste voorwaarden online uw inkopen doen.
Uw voordelen: U kunt kiezen uit een groot assortiment in relatief kleine aantallen tegen een aantrekkelijke prijs.

© 2018 Sokkenmarkt.nl

Veilig betalen via
Wij verzenden met