(+31) 297- 273363
Gratis verzending, vanaf 30,- euro
Voor 15:00 besteld morgen in huis
14 dagen bedenktijd

Kadobon

Kadobon
€ 0,00
Op zoek naar een uniek cadeau om iemand mee te verrassen? Geef dan de Sokkenmarkt kadobon!

Daarmee kiest de ontvanger zelf de mooiste sokken uit ons grote assortiment. Het bedrag kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt, zolang de bon geldig is. De Sokkenmarkt kadobon is tot 3 jaar na uitgifte te besteden. Altijd het juiste cadeau!

U kunt de kadobon direct bij de ontvanger laten bezorgen, per post of per e-mail. Nooit meer een verjaardag vergeten? Kies ervoor om de bon te versturen op een bepaalde datum!
Beschrijving

Details

Op zoek naar een uniek cadeau om iemand mee te verrassen? Geef dan de Sokkenmarkt kadobon! Daarmee kiest de ontvanger zelf de mooiste sokken uit ons grote assortiment. Het bedrag kan in één keer of in gedeeltes worden gebruikt, zolang de bon geldig is. De Sokkenmarkt kadobon is tot 3 jaar na uitgifte te besteden. Altijd het juiste cadeau! U kunt de kadobon direct bij de ontvanger laten bezorgen, per post of per e-mail. Nooit meer een verjaardag vergeten? Kies ervoor om de bon te versturen op een bepaalde datum! De waarde van de bon is altijd inclusief BTW en kan niet worden ingewisseld voor geld.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Model Kadobon
Artikelnummer kado1
Reviews
Veilig betalen via
Wij verzenden met

.